Bejeweled LIVE

Bejeweled LIVE

Verslavende puzzel met edelstenen

Zin in een razendsnel puzzelspel? Dan ben je bij Bejeweled LIVE aan het juiste adres. In deze game vorm je combinaties van drie of meer dezelfde diamanten om ze te laten verdwijnen en dat levert jou weer punten op. Dit klassieke spel is in een nieuw multimediaal jasje gestopt voor nog meer spelplezier. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Simpele gameplay
  • Erg verslavend
  • 3 spelmodi

TEGEN

  • Niet aanwezig

Uitmuntend
8

Zin in een razendsnel puzzelspel? Dan ben je bij Bejeweled LIVE aan het juiste adres. In deze game vorm je combinaties van drie of meer dezelfde diamanten om ze te laten verdwijnen en dat levert jou weer punten op. Dit klassieke spel is in een nieuw multimediaal jasje gestopt voor nog meer spelplezier.

In Bejeweled LIVE heb je 3 spelmodi: classic (zoals in de intro beschreven), time trial waarbij je tegen de klok speelt en 'endless play' waarbij je in alle rust speelt zonder bang te zijn voor een klok of elke andere vorm van druk.

Wil je even rustig een spelletje spelen, dan is Bejeweled LIVE dankzij de endless play uitstekend. De time trial gaat echter razendsnel en veroorzaakt flink wat opwinding. Ben je redelijk stressbestendig dan merk je dat het spel een hoge verslavingsfactor heeft. Je vindt altijd wel een minuutje voor een robbertje Bejeweled LIVE!

Meeste download Puzzels voor Windows-phone-7

Meer
Bejeweled LIVE

Download

Bejeweled LIVE